Cégünkről

A Gulyás-Power Computer Bt. 2001-ben alakult. Cégünk fő profilja az informatikai rendszergazda szolgáltatás és kereskedelem első sorban kis- és középvállalkozások részére, valamint lakossági ügyfelek részére.

Együttműködési ajánlatunk a biztonságos és zökkenő mentes informatikai rendszer üzemeltetés támogatására, a magas fokú rendelkezésre állás feltételeinek megtartására irányul. Informatikai támogatással kapcsolatos tapasztalataink évről-évre, lépésről-lépésre fejlődtek, figyelembe véve Megrendelőink igényeit.

Folyamatos felügyelet

Az üzemeltetés során nem csak egyszerűen biztosítjuk a zavartalan működést, hanem egyúttal "gazdájává válunk" a rendszernek: a felhasználókkal, informatikai vezetőkkel folyamatosan egyeztetve tájékoztatjuk őket a rendszerük aktuális állapotáról, felhívjuk figyelmüket az egyes hiányosságokra, illetve javaslatot is adunk a jövőbeni fejlesztésekre.

Hosszútávú együttműködés

Olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszünk, melynek során teljes mértékben figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit és elvárásait. Egyéb információért forduljanak hozzánk bizalommal a 30/9694-504-es telefonszámon. Cégük igényeinek megfelelő ajánlatot készítünk a mihamarabbi sikeres együttműködésünk érdekében.

Prémium szolgáltatások

01
Kiemelkedő, max. 1 órán belüli kiszállás
02
A javítás idejére csere készülék biztosítása
03
Internetes távfelügyelet, rendszerfelügyelet kialakítása

Legfrissebb ajánlatunk

Gulyás Power Computer - Gulyás Power Computer - T u r b o

T u r b o

Lelassult számítógépek felgyorsítása, optimalizálása

részletek »